Duurzame Infra Energie Project Partners

FinanciŽn & fiscus: advisering en bemiddeling

Projecten van Diepp variŽren van relatief eenvoudig tot complex. De ontwikkeling van installaties voor duurzame energieopwekking of bijvoorbeeld bouw en inpassing van duurzame decentrale installaties vergen veel financiŽle expertise en kennis van fiscale mogelijkheden . Bij elk project combineren wij technisch en juridisch inzicht met financieel -bedrijfseconomische kennis binnen een planmatige aanpak. Subsidies zijn vaak van cruciaal belang voor het slagen van een duurzaam energie project. Zo ook kennis van investeringsmogelijkheden, financiŽle constructies en fiscale aspecten.

Voor energieprojecten moet onderzoek worden gedaan naar een breed pakket aan subsidies en andere (financiŽle) voordelen.

Het gaat hierbij om:

  • Investeringssubsidies
  • Groenfinanciering en andere financieringsvormen
  • Exploitatiesubsidies
  • Fiscale voordelen
  • Haalbaarheid, samenwerking, onderzoek en ontwikkeling

    Wij onderhouden goede relaties met investeerders en banken en loodsen u graag door de verschillende trajecten, noodzakelijke rapportages, administratieve vereisten en financiŽle afhandeling. Ook begeleiden wij u bij het voldoen aan de verplichtingen die voortvloeien uit de mogelijke financiering ondersteuning en subsidieverlening.

    "Betere rendementen door duurzaamheid"