Duurzame Infra Energie Project Partners

Projectmanagement

Projectmanagement omvat de discipline van planning en organiseren en het met beheermiddelen brengen van beheersing voor de succesvolle voltooiing van de specifieke project doelen en doelstellingen.
Een project is een tijdelijke inspanning, met een gedefinieerd begin en einde en meestal beperkt door de datum, financiŽn en/of deliverables. Het dient aan specifieke doelen en doelstellingen te voldoen. Het tijdelijke en vaak individuele karakter van de projecten staat in tegenstelling tot het "Business as Usual" activiteiten welke repetitief zijn binnen vele organisaties. Het management van deze systemen is in de praktijk vaak heel anders. Als zodanig vereist projectmanagement ervaring binnen verschillende technische vaardigheden en de goedkeuring van afzonderlijk projectbeheer.

De belangrijkste uitdaging van projectmanagement is het bereiken van alle doelstellingen van het project, dit binnen de grenzen van de vooropgezette project beperkingen. Typische beperkingen zijn hierbij tijd, bereik, begroting en wetgevend kader.

Diepp heeft de beschikking over ervaren en deskundige projectmanagers/projectleiders


"Betere rendementen door duurzaamheid"


Overige modules: